بررسي حادثه پلاسکو در صحن علني مجلس شوراي اسلامي

ساخت وبلاگ

در جلسه علني امروز مجلس، نمايندگان به بررسي گزارش کميسيون هاي مجلس، شهرداري تهران و وزارت کشور پيرامون وقوع حادثه پلاسکو پرداختند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي فرزانگان اميدوار به نقل از مشرق - طبق اعلام قبلي مجلس، در جلسه علني صبح چهارشنبه 13 بهمن 95، نمايندگان مجلس به بررسي گزارش‌هاي پيرامون سانحه مجتمع پلاسکو پرداختند.
در اين جلسه که با حضور قاليباف شهردار تهران و رحماني فضلي وزير کشور برگزار شد، نمايندگان در ابتدا به ارائه گزارش کميسيون شوراهاي مجلس در خصوص اين حادثه پرداخته اند..


بررسي حادثه پلاسکو در مجلس/ قاليباف و رحماني فضلي به خانه‌ملت رفتند/ پخش زنده صوت و تصوير مجلس قرائت گزارش کميسيون شوراها

 گزارش کميسيون شوراها و امور داخلي مجلس شوراي اسلامي در باره ابعاد حادثه آتش سوزي ساختمان پلاسکو از سوي جواد کوليوند رئيس اين کميسيون در مجلس قرائت شد، که در آن به وجود ساختمان هاي مرتفع در تهران و تراکم بيشتر اين ساختمان ها در منطقه يک هشدار داده شده بود که متعاقبا در اين خبر منتشر مي شود.
کوليوند در خصوص حادثه پلاسکو گفت: ضمن عرض تسليت در پي درگذشت تعدادي از هموطنان و آتش‌نشانان پس از وقوع اين حادثه از زحمات آتش‌نشاني، مرکز فوريت‌هاي پزشکي، شهرداري، ستاد حوادث غيرمترقبه، نيروي انتظامي، وزارت‌خانه هاي نيرو و اطلاعات تشکر مي‌کنم.
نماينده مردم کرج در مجلس شوراي اسلامي با تشکر از خدمات ساير دستگاه‌ها و فعاليت رسانه‌ها، افزود: اهم موارد مطروحه پس از حضور رئيس و نايب رئيس کميسيون و تني چند از نمايندگان عضو کميسيون شوراها در محل حادثه و شرکت در جلسه مديريت بحران موارد و گزارش تهيه شده است.
وي تأکيد کرد: در بخش مشکلات ساختاري بايد افزود که مصوبه هيأت وزيران مورخ سال 93 ابلاغيه به دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هاي صنعت و معدن، تعاون، کار و رفاه اجتماعي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، جهاد کشاورزي، علوم، تحقيقات و فناوري، سازمان مديريت و برنامه‌ريزي و اتاق اصناف با کندي شديد مواجه بوده است که اگر اين ابلاغيه به صورت درست اجرا مي‌شد شايد بخشي از وقايع در اين حادثه قابل کنترل و مقابله بود

 بررسي حادثه پلاسکو در مجلس/ قاليباف و رحماني فضلي به خانه‌ملت رفتند/ پخش زنده صوت و تصوير مجلس قرائت گزارش کميسيون عمران

 پس از گزارش کميسون شوراها، رضايي رئيس کميسيون عمران به بيان گزارش مقدماتي اين کميسيون درباره اين حادثه پرداخت.
رضايي کوچي درخصوص حادثه ساختمان پلاسکو، گفت: ساختمان پلاسکو در ساعت 7 و 59 دقيقه صبح دچار حريق شد که در يک مرحله اطفاي حريق صورت گرفت اما دوباره آتش سوزي توسعه يافت و سازه هاي فولادي ساختمان به جهت عدم ايمني لازم و تجهيز امکانات، دچار ريزش شد.
نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: سرعت تخريب به قدري بالا بود که تعدادي از آتش نشانان نتوانستند از ساختمان خارج شوند، از سوي ديگر مردمي که براي امدادرساني آمده بودند تعدادشان به اندازه اي زياد بود که استقرار نظام مديريت بحران با چالش روبرو شد.
وي يادآور شد: بعد از بيانات مقام معظم رهبري مبني بر آنکه به امداد و نجات سريعاً رسيدگي شود، يک همگرايي شکل گرفت و کميسيون عمران مجلس نيز بنا به تجربه قبلي که داشت بلافاصله همان روز موضع رسمي خود را اعلام کرد و خواستار به کارگيري همه توان دستگاه هاي مربوطه در زمينه مديريت بحران شد.
اين نماينده مردم در مجلس دهم تصريح کرد: پيام رئيس مجلس شوراي اسلامي و ماموريت ايشان به کميسيون هاي شوراها، عمران، اجتماعي و بهداشت مجلس باعث شد پيگيري‌هاي لازم جهت چگونگي وقوع اين حادثه شکل گيرد. در همين راستا درصدد شديم تا چارچوب کلي وقوع حادثه را شناسايي کرده و به ارائه راهکارهايي براي حذف حوادث مشابه بپردازيم.


  نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلسقرائت گزارش کميسيون بهداشت

 احمدنعيم اميني فر سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گزارش اين کميسيون درباره ابعاد حادثه آتش سوزي ساختمان پلاسکو را در جلسه علني صبح امروز پارلمان قرائت کرد.
 اميني‌فر درباره حادثه ساختمان پلاسکو ضمن عرض تسليت در پي درگذشت تعدادي از هموطنان و آتش‌نشانان در خصوص حادثه پلاسکو گفت: گزارش اين کميسيون بيشتر متمرکز بر وجوه پزشکي و جنبه‌هاي پيشگيري اين موضوع است؛ پس از وقوع اين حادثه اسفبار بر حسب دستور رئيس مجلس مبني بر ورود و اقدام مناسب توسط کميسيون‌هاي ذيربط به اين موضوع اقداماتي از سوي اين کميسيون به عمل آمد.
نماينده مردم ايرانشهر در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: نظارت بر استقرار و فعال شدن اورژانس کشور، کمک به مداواي سرپايي مجروحان، مسمومان و مصدومان که آخرين آماري که به ما ارائه شد کل مصدومان و فوتي‌ها 235 نفر بودند که درمان در محل در مورد 180 نفر انجام شد و انتقال 55 نفر از مصدومان به مراکز درماني که يک نفر از اين تعداد فوت و 53 نفر مرخص شدند و16 نفر به شهادت رسيدند که در اينجا لازم مي‌دانم از سرويس‌هاي درماني اورژانس و بيمارستان‌هاي دولتي و خصوصي که همکاري شايسته‌اي را در اين ارتباط داشتند تشکر کنم.
وي افزود: کمک و نظارت بر عمليات سازمان امداد و نجات، هلال احمر، شرکت در جلسه کميسيون عمران با حضور رياست و اعضاي کميسيون و کليه مسئولان واحدها به تفصيل ابعاد مختلف اين حادثه مورد بررسي قرار گرفت.

نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلس  قرائت گزارش کميسيون اجتماعي

 سلمان خدادادي رئيس کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گزارش اين کميسيون درباره ابعاد حادثه آتش سوزي ساختمان پلاسکو را در جلسه علني صبح امروز پارلمان قرائت کرد.
 سلمان خدادادي درخصوص حادثه ساختمان پلاسکو گفت: حادثه پلاسکو علامت سوالي در قلب شهر تهران و بسياري از کلانشهرها ايجاد کرد، بنابراين هر چه زودتر بازسازي اين سازه بايد آغاز شود و نه تنها بازسازي فيزيکي بنا بلکه به مديريت امنيت فضاهاي شهري نيز بايد پرداخته شود.
نماينده مردم ملکان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه براي ساماندهي حادثه مذکور پاسخ به چندين سوال مناسب ترين راهکار است، افزود: نخستين سوال آنکه اين آسيب پذيري محصول کدام فرآيند و مديريت بوده و عوامل موثر شناسايي شده بايد مشخص شوند، زيرا برج هاي تجاري و مسکوني بسياري در تهران به ميزان پلاسکو آسيب پذيرند.
وي دومين سوال را اينگونه مطرح کرد و افزود: چه عواملي سبب فروپاشي ساختمان پلاسکو شده است؟ مديريت بحران در روز حادثه و روزهاي پس از آن چه اقداماتي انجام داده است؟ البته اقدامات کوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت مديريت بحران قبل و بعد از حادثه نيز بايد شفاف شوند.
خدادادي در توضيح سومين سوال مطرح شده درخصوص حادثه پلاسکو گفت: ارزيابي همه جانبه اين حادثه امري ضروري است زيرا بايد مشخص شود کدام سياست هاي غلط سبب فقدان پيگيري هاي به هنگام شده است، همچنين کدام بي تدبيري در اطلاع رساني سبب بروز اين حادثه شده است.


  نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلسقرائت گزارش مجمع نمايندگان تهران


 در ادامه اين جلسه، نجفي به نمايندگي از  مجمع نمايندگان استان تهران به بيان گزارش اين مجمع از وقوع حادثه پلاسکو پرداخت.
محمدرضا نجفي در خصوص حادثه پلاسکو گفت: ايران کشوري بزرگ است که پس از پيروزي انقلاب به زيور جمهوري اسلامي آراسته شد اما اين کاميابي‌ها نمي‌تواند چشمان ما را در برابر نواقص ببندد.
نماينده مردم تهران،ري، شميرانات، پرديس و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي افزود: امسال در حالي ايام‌الله دهه فجر را در کشور جشن مي‌گيريم که کام مردم از حادثه پلاسکو و حريق گسترده در آن بسيار تلخ شد بنابراين اين واقعه را بايد از ابعاد گوناگون مورد پيگيري قرار داد تا از تکرار آن جلوگيري شود.
وي تأکيد کرد: واقعه تلخ پلاسکو ابهامات زيادي دارد که لازم است به آنها توجه شود و در همين رابطه کميته‌اي در مجمع نمايندگان تهران تشکيل شد که بررسي‌هاي کميته مزبور در خصوص اين حادثه داراي موارد زير است.
نايب رئيس مجمع نمايندگان استان تهران در مجلس دهم تصريح کرد: آگاهي از شرايط ساختمان پلاسکو اين واقعه را از قبل قابل پيش‌بيني کرده بود و رفع خطر از پلاسکو و کاهش مخاطرات بايد در اولويت قرار مي‌گرفت ضمن اينکه رفع خطر از حادثه پلاسکو با تعطيلي و پلمب به آن تلازمي ندارد.


نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلسگزارش اتاق اصناف ايران از پلاسکو

 علي فاضلي درخصوص حادثه ساختمان پلاسکو، گفت: نگاه اتاق اصناف بر اين بوده تا کارگروهي جهت ساماندهي آسيب‌ديدگان تشکيل شود، توجه به مواردي همچون جمع آوري و ارزيابي اصناف، برآورد خسارات مالي، ساماندهي بنگاه هاي صنفي و بازگرداندن آنها به چرخه توليد از اهداف تشکيل اين کارگروه بوده است.
وي ادامه داد: 585 بنگاه صنفي در حادثه پلاسکو آسيب ديدند و حدود 305 واحد به طور کلي در آتش سوخت. در اين ميان 3 هزار کارگر بيکار شدند که ما به دنبال فعالتر کردن مجموعه اين بنگاه ها و بازگرداندن کارگران به اشتغال هستيم.
فاضلي با يادآوري تسهيلاتي که دولت براي جبران خسارات در نظر گرفته است، گفت: در اين ميان دستگاه ها به ويژه بانک ها بايد در ارائه خدمات خود نهايت همکاري لازم را داشته باشند.
رئيس اتاق اصناف کشور با بيان اينکه يک سوم از بناهاي تجاري کشور آسيب پذير هستند، گفت: متاسفانه اصناف در امر سياستگذاري به ويژه در امور شهري اختياري ندارد، لذا از مجلس مي خواهيم بخش عظيمي که 3 ميليون بنگاه را رهبري مي کند را بيشتر دريابد.
وي بيان کرد: متاسفانه در 5 برنامه توسعه اي کشور اصناف را نديديد و در برنامه ششم نيز آن را ناديده گرفتيد، لذا مي طلبد مجلس اهتمام خاصي به اين امر داشته باشد.


نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلس گزارش وزارت کشور درباره پلاسکو

 رحماني فضلي وزير کشور دولت يازدهم در صحن علني مجلس به بيان گزارش وزارتخانه تحت نظر خود درباره علل وقوع حادثه پلاسکو پرداخت.
 وزير کشور در همين خصوص گفت: وضعيت ساختمان پلاسکو در طرح تفصيلي جديد تهران، در زير پهنه گستره و محورهاي تجاري، اداري و خدماتي با عملکرد در مقياس منطقه‌اي تعريف شده است.
وي افزود: از منظر تأسيساتي، اين ساختمان فاقد پارکينگ، سيستم گرمايش مرکزي و لوله‌کشي گاز مي‌باشد. از نظر سيستم‌هاي ايمني و آتش‌نشاني نيز فاقد سيستم اعلام و اطفاي حريق خودکار بوده است اما مجهز به کپسول اطفاي حريق و سيستم جعبه‌اي آب بوده که عملکرد آن نيز در زمان وقوع حادثه بايد مورد بررسي دقيق‌تر قرار بگيرد.
وزير کشور در ادامه گفت: شهرداري تهران به استناد بند 14 ماده 55 قانون شهرداري، وظيفه اتخاذ تدابير موثر و اقدام لازم براي حفظ شهر از خطر سيل، حريق و رفع خطر از بناها و ديوارهاي شکسته و خطرناک که واقع در معابر و اماکن عمومي است را بر عهده دارد.
رحماني‌فضلي خاطرنشان کرد: در تبصره اين ماده آمده است شهرداري وظيفه دارد تمامي موارد مربوط به رفع خطر از بناها را پس از کسب نظر از مأمور فني خود به مالکين يا صاحبان اماکن ابلاغِ مهلت‌دار متناسبي صادر و اگر دستور شهرداري در مهلت معين به موقع اجرا گذاشته نشود، شهرداري رأسا با مراقبت مأمورين خود اقدام به رفع خطر نموده و هزينه را از طرف دريافت خواهد کرد.
وي پيرامون وظايف سازمان آتش‌نشاني نيز گفت: اين سازمان به موجب ماده 3 اساسنامه، وظيفه نجات جان انسان‌ها و مهار و اطفاي حريق، مسئول نظارت و کنترل بر شرايط ايمني ساختمان‌ها و استانداردهاي تجهيزات آنها در برابر سوانح گوناگون را دارد.
وزير کشور ادامه داد: مطابق اعلام شهرداري تهران، براي تحقق اين مأموريت‌ها از طرف شهرداري و سازمان آتش‌نشاني تاکنون هفت اخطار به هيأت مديره ساختمان داده شده است. مطابق اخطارهاي داده شده شهرداري در سال جاري مانور عمليات امداد و نجات و اطفاي حريق در ساختمان را برگزار کرد.
رحماني‌فضلي اضافه کرد:‌همچنين پس از بازديدهاي صورت گرفته از ساختمان،‌دستورالعمل ايمني ساختمان نيز توسط آتش‌نشاني در شهريور 95 تهيه و به هيأت امنا ابلاغ شده است. ليکن عدم اقدام مناسب دستگاه‌هاي مرتبط با اين موضوع بايد بررسي شود که چگونه عمل کرده‌اند.


 نمايندگان به بررسي حادثه پلاسکو پرداختند/ حضور قاليباف و رحماني فضلي در خانه‌ملت/ پخش زنده صوت و تصوير مجلس گزارش شهردار تهران درباره پلاسکو

 

 قاليباف براي بيان گزارش خود در پشت تريبون مجلس حضور يافت. پيش از شروع سخنان وي،‌ کليپي از شرح ماوقع حادثه و فداکاري هاي آتش نشانان در صحن مجلس پخش شد.
وي در تشريح  اشکالات ساختاري در مديريت بحران افزود: در حوزه ساختاري امروز کشور ما از نبود يک دستگاه سيستمي و فرآيند محور که به موضوعات و حوادث و پيشگيري از آنها اشراف داشته باشد، رنج مي‌برد که اين يک چالش جدي و اساسي است.
شهردار تهران اشکالات ساختاري در مديريت بحران را از مرحله قانون‌گذاري اجرا و نظارت و به خصوص در بخش قوانين دانست و گفت: ابهام و تورم قوانين و تنظيم نبودن مسئوليت‌ها نيز جزو اشکالات ساختاري است که بايد در مديريت بحران به آنها توجه شود.
وي با بيان اينکه ما در مديريت بحران در فرآيندها و ساختار دچار مشکلات جدي هستيم، اظهار داشت: اگر نگاه تحليلي به حوادث داشته باشيم مي‌بينيم که اشکالات ساختاري در پيشگيري و مديريت بحران وجود دارد.
قاليباف آلودگي هوا و خاک را جزو موارد بحراني ادامه‌دار در کشور دانست و گفت: بايد فکري براي اين مشکلات در کشور کنيم.
وي تصريح کرد: از سال 92 تاکنون سازمان مديريت بحران داراي اشکالات قانوني است.
شهردار تهران با اشاره به ابعاد حادثه پلاسکو گفت: قبل از حادثه پلاسکو ما به عنوان شهرداري تهران وظيفه داشتيم که کار پيشگيري انجام دهيم و در مديريت بحران به دليل اينکه شهرداري تهران تنها شهري است که مديريت بحران بر عهده شهردار تهران است، مهمترين سازماندهي‌ها از بعد ساخت مکاني براي امکان مختلف تهران انجام شده است.
وي تنها مرکز فرماندهي کشور به صورت متمرکز را در شهر تهران عنوان کرد و افزود: مقاوم‌سازي پل‌ها براي مقابله با زلزله در حال انجام است؛ امروز در همه محله‌هاي شهر تهران گروه دوام تشکيل و سازماندهي شده که به طور مرتب مانورهايي براي آنها برگزار شده و آمادگي‌هاي لازم در برابر هرگونه حوادث احتمالي را دارد.
قاليباف اضافه کرد: بيش از 120 سوله براي مديريت بحران در نقاط مختلف تهران ساخته شده که از طريق ارتباطات بي‌سيمي خارج از شبکه همراه و رسمي براي آنها امکان‌پذير است.
قاليباف با بيان اينکه از زماني که ما شهرداري را تحويل گرفتيم، ايستگاه هاي آتش نشاني از 74 ايستگاه به بيش از 120 ايستگاه رسيده‌، گفت: در حادثه پلاسکو کمتر از 2.5 دقيقه‌اي که در ترافيکي که وجود داشت، آتش‌نشانان سر صحنه حادثه رسيده‌اند.
وي تصريح کرد: در سال 84 آتش‌نشاني 280 ماشين داشت که امروز نزديک به 900 خودرو رسيده‌ايم، در 5 سال قبل براي تهران يک نردبان 54 متري نداشتيم اما امروز نردبانهاي 33 متري و 54 متري خريداري کرده‌ايم.
شهردار تهران با اشاره به بافتهاي فرسوده به تهران گفت: مجلس تصويب کرده است سالي 10 درصد در 10 سال آينده از بافتهاي فرسوده احياء شود که ما در چند سال گذشته 34 درصد از بافتهاي فرسوده تهران را احياء کرده‌ايم که اين احياء در سطح کشور کلا 7 درصد است.
قاليباف با اشاره به حضور خود در جلسه 7 ارديبهشت سال 93 شوراي شهر گفت: بنده در آن جلسه نيز گفتم قوانين به درستي اجرا نمي‌شود و اشکالاتي وجود دارد و برخي مسئوليتها امروز در هم پيچيده شده است.
وي ادامه داد: در بحث سيل در تهران 500 کيلومتر تونل و کانال براي جمع‌آوري آبهاي سطحي زده‌ايم و 7 دره تهران حوضچه آرامش تعبيه کرده‌ايم.
شهردار تهران با بيان اينکه مشکلات پلاسکو علاءالدين را شخصا دنبال کرده‌ام، گفت: برخي خطرها بالفعل هستند به طور مثال در ساختمان پلاسکو ما اخطارها را داده بوديم و آموزشهايي را نيز براي پيشگيري انجام داده بوديم اما تنها در کلاسهاي آموزشي ما 17 نفر شرکت کرده بودند.
قاليباف تصريح کرد: در 2 سال و نيم گذشته به شدت پيگير پلمب کردن کردن ساختمان علاء‌الدين بوديم که با مشکلاتي مواجه شديم به طور مثال وقتي مي‌خواستيم براي پلمب به آنجا مراجعه کنيم با شکايت صاحب ساختمان مواجه شديم که در شکايت اول دادگاه راي به نفع شهرداري داد.
وي ادامه داد: در دادگاه تجديد نظر حکم به نفع صاحب ساختمان داده شد که همچنان هم اين کشمشکها ادامه دارد.
شهردار تهران با اشاره به اينکه در حادثه پلاسکو مشکل تجهيزات نداشتيم، گفت: اين را قبول دارم که در حادثه پاسکو مشکل تجهيزات نداشتيم اما اگر اين اتفاق در 5 ساختمان اتفاق مي‌افتاد  قطعا تجهيزات جواب نمي‌داد.
وي با تصريح بر اينکه طبق مصوبه مجلس، بازرس وزارت کار، ضابط دادگستري است، عنوان داشت: طبق مصوبه مجلس، سازمان آتش‌نشاني شهرداري‌ها همکار بازرسان وزارت کار است و اين بازرس وزارت کار است که مي‌تواند تقاضاي توقيف دهد که آن هم با حکم قضايي اجرايي مي‌شود.
قاليباف درباره اينکه گفته مي‌شود بايد در حادثه پلاسکو از هلي‌کوپتر استفاده مي‌شد، تصريح کرد: امدادرساني در حادثه پلاسکو امکان بکارگيري هلي‌کوپترها وجود نداشت و در عملکرد ميداني نيز مشخص است که يک بار آتش مهار شده و بار ديگر شعله‌ور شده و نيروهاي امدادي نيز تا طبقه دهم به ساختمان نفوذ کرده بودند.
وي ادامه داد: 32 دقيقه قبل از ريزش ساختمان نيز اعلام تخليه ساختمان شده بود که نشان از تخليه سريع ساختمان دارد.
شهردار تهران با اشاره به شهادت 16 آتش‌نشان در حادثه پلاسکو تصريح کرد: آتش‌نشاناني که به شهادت رسيده‌اند از پله‌هاي ساختمان در حال پايين آمدن بودند تا فردي در ساختمان باقي نمانده باشد که به يک باره پله‌هاي طبقات فرو مي‌ريزد.

 تقدير لاريجاني از تلاش شهردار تهران در مهار بحران

 علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در نشست علني امروز (چهارشنبه) پارلماني طي سخناني بعد از ارائه گزارش وزير کشور و شهردار تهران درباره حادثه پلاسکو، اظهار داشت: حادثه پلاسکو واقعا حادثه دردناکي بود و تقريباً 10 روز مستمر اذهان جامعه را به خودش معطوف کرد و روحيه جمعي جامعه را جريحه‌دار کرد.
وي همچنين گفت: آقاي قاليباف هم از ساعات اوليه حادثه پلاسکو آنجا بودند و تلاش وافري طي 10 روز داشتند.
رئيس مجلس تصريح کرد: لازم است يک گزارش ملي و دقيقي از حادثه پلاسکو تهيه شود تا کسي نتواند سوءاستفاده کند.

افشاگري خبرنگار اصلاح طلب...
ما را در سایت افشاگري خبرنگار اصلاح طلب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akusarevelayat1 بازدید : 227 تاريخ : دوشنبه 25 بهمن 1395 ساعت: 6:58