کارخانه ها يکي پس از ديگري از رکود خارج مي شود!!!؟؟؟!!!

ساخت وبلاگ
رئيس‌جمهور با بيان اينکه امروز بانک‌ مرکزي و ساير بانک‌هاي ايراني ارتباط خوبي با دنيا دارند، گفت: تجارت ما با دنيا رو به رونق است و کارخانه‌هاي ما يکي پس از ديگري از «رکود» خارج مي‌شود.


به گزارش پايگاه خبري تحليلي فرزانگان اميدوار به نقل از تسنيم و مشرق:حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني دقايقي پيش در جمع مردم شهرستان خمين در ورزشگاه شهيد مطهري اظهار داشت: براي من و دولت يازدهم افتخاري، فراموش‌نشدني است که امروز در زادگاه امام راحل(ره) ميهمان شما مردم ميهمان‌نواز هستيم. مردم خمين جايگاه ويژه‌اي نه تنها در افکار عمومي ملت ايران دارند بلکه در سراسر جهان، نام خمين به سبب امام خميني(ره) که از اين سرزمين بود، جاودانه شده است.
وي افزود: يادم هست در سال‌هاي اول انقلاب در جمع مسلمانان چين در پکن زماني که هيئت ايران وارد شد و گفتيم ايراني هستيم، همه گفتند خميني(ره). بسياري از مردم جهان، نام ايران و انقلاب اسلامي را و نام مقاومت ملت بزرگ ايران و ايستادگي ملت در برابر ابرقدرت‌ها و مستکبران عالم را، مساوي نام امام راحل(ره) مي‌دانند.
حجت‌الاسلام روحاني تصريح کرد: چه کسي فکر مي‌کرد طلبه‌اي که پاي درس شيخ حائري در حوزه اراک و روزي در کنار استادش به قم مهاجرت کرد، مي‌تواند پرچمي را به اهتزاز درآورد که جوانان غيور، جوانان فعال، نخبگان، فرهيختگان، سراسر ايران از مرد و زن، پاي آن پرچم، شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي را طنين‌انداز کنند.
رئيس‌جمهور با اشاره به حرکت استقلال‌خواهانه امام راحل(ره) گفت: امام(ره) نه تنها توانست استقلال، عزت و عظمت را براي مردم ما به‌ارمغان بياورد بلکه توانست حکومت مردمي و حکومت اسلامي، مردم‌سالاري ديني، حکومتي که قرن‌ها مورد نظر مردم بود را، در اين سرزميني که عشق پيامبر و آل پيامبر(ص) قلوب مردم را در طول تاريخ تصرف کرده بود، استقرار ببخشد.
وي خاطرنشان کرد: اگر فکر امام(ره) نبود، بعد از 38 سال آيا انقلاب ما مي‌ماند؟ آيا اگر انديشه امام(ره) نبود، نظام جمهوري اسلامي پديد مي‌آمد؟
حجت‌الاسلام روحاني تصريح کرد: متحجرين، آن‌ها که انديشه واپس‌گرا داشتند، به رأي مردم و به صندوق رأي معتقد نبودند. آن‌ها ممکن بود، حکومت اسلامي را فرياد بزنند، اما جمهوري اسلامي را نمي‌پذيرفتند. اينکه آراي مردم و صندوق آرا بتواند پايه کشور باشد و قانون اسلامي، به‌عنوان قانون کشور باشد، براي آن‌ها قابل جمع نبود. فکر مي‌کردند يا فرمان خدا يا رأي مردم؛ اين امام(ره) در فرانسه و نوفلو‌شاتو بود که شعار انقلاب را اعلام کرد. پيش از امام(ره) شعار مردم "استقلال، آزادي حکومت اسلامي" بود و بعد از امام(ره)، "استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي" شد.
رئيس جمهور با اشاره به شعار استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي گفت: شعار "استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي" مهم‌ترين شعار ما خواهد بود و مفهوم انقلابي بودن در همين شعار خلاصه مي‌شود. همه انقلاب و نظام اسلامي ما در اين شعار خلاصه شده و اين ملت هرگز اجازه نمي‌دهند "استقلال، آزادي و نظام جمهوري اسلامي ايران" به‌عنوان نظامي که ملت قرن‌ها براي استقرار آن کوشيده‌اند، از بين برود.
وي ادامه داد: اگر امام راحل نبودند، فکر مي‌کنيد در انقلاب اسلامي هنر اسلامي، هنر انقلابي، سينماي اسلامي و انقلابي، موسيقي و سرود انقلابي و موسيقي مذهبي وجود داشت؟ عده‌اي بودند که با تمام اين موارد مخالف بودند، حتي اگر جرأت داشتند با دانشگاه‌ها نيز ميانه‌اي نداشتند. اين امام(ره) بود که توانست در ميان حوزه‌ها و دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کند.
حجت‌الاسلام روحاني خاطرنشان کرد: عده‌اي بودند که مي‌گفتند زنان پاي صندوق آرا نبايد بيايند. عده‌اي بودند که مي‌گفتند زنان براي تحصيل در دانشگاه‌ها آفريده نشدند و فقط بايد خانه‌داري کرده و زندگي سنتي و فرزندپروري داشته باشند، که البته مادربودن افتخار بزرگي است، اما امام راحل بود که مقام والاي زنان را در چارچوب اسلام و سنت نبوي و اهل‌بيت عصمت و طهارت(ع) به اوج رساند.
وي ادامه داد: امام راحل راه را براي تمدن اسلامي، مردان و زنان ما باز کرد، آيا فکر مي‌کنيد اگر امام(ره) نبود، مي‌گذاشتند بعد از 47 روز اجازه دهند کسي پاي صندوق رأي بيايد و به نظام راي دهد؟ امام(ره) بود که مردم را دعوت کرد پاي صندوق راي و اين مردم 98.2 درصد به "جمهوري اسلامي" رأي دادند.
حجت‌الاسلام روحاني اظهار داشت: همه درود و سلام ما بر روح بلند آن امام عزيز و بزرگوار که اسلام راستين را به ما نشان داد، اسلام واقعي و مردم‌سالاري ديني را به ما نشان داد و به ما ياد داد، چگونه اعتماد به نفس ملي داشته باشيم و چگونه در برابر همه ابرقدرت‌ها از غرب و شرق بايستيم و شعار "نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي" اين انقلاب را امام(ره) بود که به ما آموخت و توانستيم در برابر همه قدرت‌ها بايستيم و پيروز شويم.
وي تصريح کرد: امام(ره) بود که به ما قدرت داد تا در برابر 6 قدرت جهاني پاي ميز مذاکره بنشينيم و حرف خود را به کرسي بنشانيم. شما مردم بزرگ ايران بوديد و هدايت‌هاي مقام معظم رهبري بود که توانست شرايطي فراهم کند تا ديپلمات‌هاي قهرمان ما در دنيا مذاکره‌اي انجام دهند که 6 قطعنامه ظالمانه عليه ملت ايران را لغو کنند. آيا اين براي ما افتخار بود که کشتي بزرگ نتواند مستقيم به ايران بيايد و به دبي رفته و پس از تخليه بار توسط لنج‌ها بارها به بندرعباس برسد و براي هر کانتينر 700 دلار اضافه براي پول بار بپردازيم؟
رئيس‌جمهور افزود: امروز که در سايه برجام همه کشتي‌ها در بندرعباس پهلو مي‌گيرند، هر حواله بانکي در زمان گذشته به‌وسيله صراف‌ها و دلالان حدود 10 تا 20 درصد خرج انتقال داشت و از جيب مردم مي‌رفت درحالي که اکنون بانک‌ مرکزي و ساير بانک‌هاي ايراني ارتباط خوبي با دنيا دارند و ديگر آن 20 درصد از جيب مردم به جيب دلالان نمي‌رود.
روحاني ادامه داد: محصولات پتروشيمي و خودروي ايران در تحريم قرار داشت درحالي که اکنون مي‌توانيم با افزايش قابل ملاحظه‌اي محصولات پتروشيمي صادر کنيم، خودرو توليد کنيم و فلزات گران‌قيمت وارد کنيم، آيا اين‌ها براي جمهوري اسلامي ايران و ملت ما افتخار نيست؟
رئيس‌جمهور در ادامه با اشاره به انتقادات از دولت گفت: مي‌گويند دولت يازدهم، چشم به دنياي خارج دوخته است، ما قبل از آن‌که برجامي به ثمر برسد، تورم 40 درصد را به 15 درصد رسانديم، نگاه ما به کجا بود؟ مي‌گويند نگاه اين دولت به کشورهاي غربي است، قبل از آن‌که مذاکره به نتيجه برسد، رشد اقتصادي منفي سال 91 که حدود منفي 6.8 و منفي 7 درصد بود را در سال 93 به 3 درصد رسانديم، آيا اين رشد اقتصادي براي مردم ما افتخار نيست؟
حجت‌الاسلام روحاني در پاسخ به ابراز احساسات مردم گفت: من بايد از شما تشکر کنم، همه بايد از مقام معظم رهبري تشکر کنيم، راهنمايي مقام معظم رهبري و حمايت شما مردم بود که پرچم برجام به اهتزاز درآمد.
وي اظهار داشت: امسال، سالِ اقتصاد مقاومتي است، سال اقدام و عمل است و بايد به رونق اقتصادي برسيم. امسال بايد جوانان را که از بيکاري رنج مي‌برند، به شغل مناسب تحصيلات عاليه‌شان برسانيم. آن وقت که نفت ما با قيمت 120، 130 و 140 دلار به فروش مي‌رسيد از سال 86 تا 91، اشتغال خالص سالانه 12 هزار نفر بود، يعني عده‌اي مشغول به‌کار شدند و عده‌اي بيکار خالص اما در يک سال گذشته براساس گزارش مرکز آمار، سالانه اشتغال‌آفريني ما 714 هزار نفر بوده است.
رئيس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما بايد سالانه يک‌ميليون و بيش از يک‌ميليون شغل ايجاد کنيم تا معضل بيکاري را حل کنيم و همه بايد دست به دست هم بدهيم. امروز در سايه رهبري فرزانه، کشور داراي وحدت و همدلي است و امنيت در کشور براساس تلاش قواي مسلح وجود دارد و تجارت ما با دنيا رو به رونق است و کارخانه‌هاي ما يکي پس از ديگري از رکود خارج مي‌شود.
وي به آمار اعلامي رئيس‌کل بانک مرکزي درباره ارائه تسهيلات به واحد‌هاي توليدي و صنعتي اشاره کرد و گفت: اينکه رئيس بانک مرکزي روز گذشته در اراک اعلام مي‌کند 12500 واحد صنعتي کوچک و متوسط تسهيلات گرفته‌اند، خبر خوبي بود که به‌سمت رونق حرکت کرده‌ايم.
حجت‌الاسلام روحاني بيان کرد: استان مرکزي ظرفيت جذب گردشگر داخلي و خارجي دارد، مردم علاقه دارند زادگاه امام(ره) را ببينند و بايد خمين به يک قطب براي زيارت مردم از زادگاه امام(ره) تبديل شود، جهان هم عاشق و علاقه‌مند است تا خمين را ببيند و محل تولد امام(ره) را زيارت کند و حوزه گردشگري اين استان و شهر را توسعه دهد.
وي ادامه داد: يکي از راه‌هاي اصلي اشتغال کشور، مسئله رونق صنعت توريسم و گردشگري است. يکي از راه‌هاي آن، کشاوزري و صنعتي‌شدن کشاورزي است، راه‌اندازي بنگاه‌هاي صنعتي نيز ديگر راهکار است؛ بايد استان مرکزي و خمين را به‌ نقطه‌اي که خواست ملت و جوانان ماست، برسانيم.
رئيس‌جمهور با اشاره به ضرورت توسعه زيرساخت اينترنت در خمين و استان مرکزي اظهار داشت: درست گفتند اينجا نياز به اينترنت پرسرعت دارد، دولت يازدهم در فکر تشکيل شبکه ملي اطلاعات است و قدم‌هاي بسياري در زمينه زيرساخت برداشته و اين به‌معناي اشتغال جديد است . اگر مي‌خواهيم با جهان ارتباط برقرار کنيم، اشتغال با فناوري نوين بياوريم و گردشگري را توسعه دهيم، بايد حوزه فناري و اطلاعات و شهرها و روستاها را به شبکه فناوري متصل کنيم.
وي ادامه داد: همه ملت ايران وام‌دار به خمين و فرزند اين خاک يعني امام خميني(ره) هستند، قدم‌هاي خوبي براي آب آشاميدني مردم خمين برداشته شده و اين قدم‌ها بايد ادامه داشته باشند تا تصفيه‌خانه آب شرب اين مردم نيز ايجاد شود و مردم از آب سالم و گوارا استفاده کنند.
حجت‌الاسلام روحاني خاطرنشان کرد: روز گذشته پس از سال‌ها فراز و نشيب بزرگراه اراک به خمين متصل شد که بخشي از آن در دولت‌هاي قبلي به مرحله اجرا رسيده بود و بايد از صبر و تحملي که مردم خمين براي به بهره‌‌ برداري رسيدن اين پروژه به خرج داده‌اند، قدرداني کرد.
وي تصريح کرد: صبح امروز نيز که از اراک به سمت خمين در حرکت بوديم، با جاده‌اي مناسب روبه‌رو بوديم و اين مسير بايد ادامه پيدا کند. البته بايد گفت که در اين زمنيه دولت بدهکار است و قول مي‌دهيم که اين بدهي‌ها را پرداخت کنيم.
رئيس‌جمهور با اشاره به پروژه‌هاي استان مرکزي در سفر هيئت دولت گفت: در اين سفر مقرر شد که بيمارستاني جديد جايگزين بيمارستان قديمي امام خميني(ره) که از نظر ساختماني فرسوده بود، شود؛ اميدواريم که مردم خمين از شرايط بهداشتي بهتري بهره‌مند شوند.
حجت‌الاسلام روحاني در خاتمه خاطرنشان کرد: براي شهرستان خمين دو اقدام مهم در نظر گرفته شده است و در اين راستا وزير صنعت، معدن و تجارت موظف به پيگيري عمليات اجرايي طرح مهم احداث پتروشيمي در اين شهر و به‌دنبال آن تاسيس کارخانه خودروسازي باشد. درهمين مکان از استاندار، فرماندار، بخشدار و نمايندگان اين شهر درخواست پيگيري هر دو طرح را دارم و بنده نيز اين دو پروژه را حمايت مي‌کنم تا به سرانجام برسد.
افشاگري خبرنگار اصلاح طلب...
ما را در سایت افشاگري خبرنگار اصلاح طلب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akusarevelayat1 بازدید : 207 تاريخ : دوشنبه 3 آبان 1395 ساعت: 14:34