روحاني ديگر رئيس جمهور نيست! حتي اگر...

ساخت وبلاگ

روحاني اعتماد خود را در حاکميت و مردم تا حد قابل توجهي از دست داده است. او مي‌تواند در صورت پيروزي در انتخابات در جايگاه رئيس‌جمهور جلوس کند اما او ديگر رئيس‌جمهور نيست!



به گزارش پايگاه خبري تحليلي فرزانگان اميدوار به نقل از مشرق:پرويز اميني کارشناس مسائل سياسي در کانال تلگرامي خود در يادداشتي نوشت:



 * روند اجرا و فضاي اعتراض حاکم بر انتخابات دوازدهم در شهرها و روستاها نشان مي‌دهد انتخابات دوازدهم بدترين انتخابات از نظر اجرايي در سي و هشت سال جمهوري اسلامي است.



 * بخشي از مسائل پيش آمده در انتخابات کنوني غيرعامدانه است که به توانايي دولت و وزارت کشور در برگزاري اين انتخابات حساس برمي‌گردد که اتفاقا اظهارات دو طرف نشان مي‌دهد بر روي اين بخش اجماع وجود دارد. اما شواهد و گزارش‌ها نشان مي‌دهد که همه مسائل نمي‌تواند ناشي از ناتواني در اجرا باشد و بخشي نيز عامدانه است. لااقل بدنه اجتماعي و رأي دهنده به رقيب روحاني، چنين تفسيري از روند اجراي انتخابات دارند.



* اين بدنه اجتماعي متناسب با مشارکت حدود چهل ميليوني در انتخابات عدد بالايي است و بي‌اعتمادي آنها به روحاني ولو وي پيروز انتخابات باشد، در مقام رئيس‌جمهور، چالش بزرگي است که روحاني را نسبت به دوره نخست رئيس‌جمهور ضعيف‌تر و ناتوان‌تري خواهد کرد.



* علاوه بر اين، روحاني در اين انتخابات خود را ذيل استراتژي «پيروزي به هر قيمتي» قرار داد و راديکاليسمي را تعقيب کرد که حتي الياس حضرتي از حاميان متعصب روحاني نيز زبان به اعتراض گشود و مواضعي او را  مانند 38 سال اعدام و زندان و... را تيغ کشيدن بر حاکميت تفسير کرد. اين راديکاليسم که تا پايان زمان تبليغات با شدت و حدت ادامه داشت، او را در برابر حاکميت و مردم کم اعتبار و بي‌اعتبار ساخت.



* روحاني به دليل فکت‌هايي که درباره او در اين انتخابات شکل گرفت و اجتماعي شد، مثل سرقت علمي پايان‌نامه دوره دکتري و نيز نوع کردارش در مناظره سوم خصوصا در برابر رئيسي و نيز انکار وعده‌هاي اقتصادي مثل تحول صد روزه اقتصاد و يا ريختن يارانه در شب انتخابات براي چهار ميليون نفري که قبلا يارانه آنها را قطع کرده بودند و تهديد روستائيان به کم و يا قطع کردن بودجه در صورت رأي ندادن به روحاني و ادبياتي مثل اين که روز شنبه بعد انتخابات با آب و صابون صورت رقبا و هواداران را مي‌خواهم بشويم يا به حساب آنها خواهم رسيد و نيز انتشار ويدئوهايي درباره تقابلش با شهيد چمران ذيل افراطي‌گري و نيز موضع دوگانه او درباره حجاب و...، شخصيت او را ذيل «دروغ» و «فريب» و «بداخلاقي» و «رياکاري» و... تعريف اجتماعي کرده است و اين مسائل از او به عنوان رئيس‌جمهور ولو پيروز انتخابات باشد، اعتبارزدايي مي‌کند.



* با آنچه بيان شد، روحاني اعتماد خود را در حاکميت و مردم تا حد قابل توجهي از دست داده است. او مي‌تواند در صورت پيروزي در انتخابات در جايگاه رئيس‌جمهور جلوس کند اما او ديگر رئيس‌جمهور نيست!

افشاگري خبرنگار اصلاح طلب...
ما را در سایت افشاگري خبرنگار اصلاح طلب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akusarevelayat1 بازدید : 203 تاريخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1396 ساعت: 12:34